Aug 3, 2012

Nikos Deja Vu - Το Λεξικό των Ελλήνων Νεο-Ναζί - The Vocabulary of Greek Neo-Nazis (Greek & English language)

 Το Λεξικό των Ελλήνων Νεο-Ναζί

Ανθέλληνας: Αυτός που μισεί το Έθνος. Συμμετέχει σε απεργίες, διαδηλώσεις, καταφέρεται εναντίον των Ευεργετών του Έθνους, όπως τράπεζες και υπεράκτιες εταιρίες, θέλει να συμμετέχει σε συνελεύσεις, δεν μισεί τους εχθρούς Τούρκους, δεν έχει σε τατουαζ την ελληνική σημαία, δεν κρατάει μαχαίρι. Θα τον καταλάβετε από την ορθογραφημένη του γραφή.

Αγάπη: Έννοια, τεχνητό κατασκεύασμα των άπλυτων της αριστεράς, την οποία χρησιμοποιούν έτσι ώστε να εκφράσουν με κουλτουριάρικο τρόπο τις σεξουαλικές τους διαστροφές και τον δήθεν ανθρωπισμό τους. Η λέξη αυτή στο εξής καταργείται από το επίσημο λεξιλόγιο και στη θέση της χρησιμοποιείτε την Πίστη.

Αγωνιστής: Έλληνας, περήφανος για τον Ηγέτη και το Έθνος του. Κρατάει παλούκι με την Ιερή Γαλανόλευκη, τιμά τις παρελάσεις του Στρατεύματος, εκκαθαρίζει βαρβάρους, χαιρετά σύμφωνα με τα πρότυπα των Προγόνων του Τρίτου Ράιχ και αποτελεί ένδοξο πρότυπο της εθνικής παιδείας.

Αίμα: Το Ιερό χαρακτηριστικό της ένωσης της Φυλής. Το αίμα που κυλά στις φλέβες μας διαφέρει από αυτό των βαρβαρικών λαών και έχει κοινά μόνο με κάποιες Ευρωπαϊκές Φυλές , όπως τους Γερμανούς και τους Αυστριακούς. Στους Έλληνες Άντρες και γυναίκες απαγορεύεται η μόλυνση του Ελληνικού Αίματος με Βαρβάρους, είτε δια του εναγκαλισμού είτε δια σεξουαλικής πράξης που μπορεί να έχει ολέθρια για την Καθαρότητα αποτελέσματα.

Αναρχία: Ψευδοϊδεολογία, την οποία ασπάζονται οι εχθροί του Έθνους, συνήθως μαλλιάδες, φοιτητές, ναρκομανείς, ομοφυλόφιλοι και τεμπέληδες. Συντίθεται από το στερητικό -αν και την “αρχή”, δηλαδή χωρίς αρχή, όπου αρχή σημαίνει εξουσία. Το γεγονός αυτό από μόνο του καθιστά τη λέξη αυτή έκπτωτη από το νεοφασιστικό λεξιλόγιο. Επίσης, προωθεί ανθελληνικά ιδεολογήματα όπως αυτοοργάνωση, αυτονομία, αυτοδιαχείριση, ελευθερία, ισότητα και άλλες παρόμοιες μπούρδες. Τα ανθελληνικά τερατουργήματα των Καμύ, Ντοστογιέφσκι, Μπακούνιν, Μαλατέστα, Κροπότκιν, Γκόλντμαν, Καστοριάδη, Όργουελ κ.α θα πυρποληθούν δημοσία θέα, όπως και μουσικοί δίσκοι των Τρύπες, Clash, Sex Pistols, Μanu Chao, Γενιά του Χάους, Π.Σιδηρόπουλος κ.α, μαζί με ταινίες χρηματοδοτημένες από τον Σόρος, όπως το Τι κάνεις σε περίπτωση φωτιάς, Γη κι Ελευθερία, Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες κ.α

Αντιεξουσιαστές: Οι εχθροί του Ηγέτη, και του φασιστικού μετώπου. Ανθέλληνες, πληρωμένοι πράκτορες των Εβραίων και των Ιλλουμινάτι, όπως και άθεοι-αντίχριστοι. Συνήθως διακρίνονταν από τα μακριά μαλλιά, τα μούσια, αλλά σήμερα μπορεί να είναι και πολίτες υπεράνω υποψίας. Θα τους καταλάβετε από την συχνή αναφορά της λέξης “αλληλεγγύη” και “εξουσία”. Ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, παρότι κάθε Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος έχει εδώ και χρόνια κατεδαφιστεί συθέμελα. Να παραδίδονται ζωντανοί στις τοπικές Αρχές, οι οποίες θα αναλάβουν την άμεση αξιοποίηση της εργατικής τους δύναμης.

Αστυνομία: Μαζί με την Πολιτοφυλακή, την Υπηρεσία Ρουφιάνων και το Φασιστικό Μέτωπο Πεζοδρομίου, αποτελούν την οχύρωση του Έθνους απέναντι στα ανθελληνικά σκουλήκια, τις απεργίες, τις διαδηλώσεις, τις συναθροίσεις πάνω από 3 άτομα, τους θορυβώδεις διαλόγους, τη σκέψη, την βραδινή καταμέτρηση στα σπίτια, την πρωινή καταμέτρηση στα σχολεία, την μεσημεριανή καταμέτρηση του φαγητού στα τραπέζια. Έχουν το δικαίωμα του ξυλοδαρμού, του βασανισμού, του βιασμού, όμως απαγορεύεται η φθορά των περιουσιών εγκεκριμένων από το Κράτος πολιτών, Ελλήνων ή Αλλοεθνών Εθνικών Ευεργετών Επενδυτών. Κάθε τραπεζικό κατάστημα δικαιούται 10 κρατικούς υπαλλήλους Ασφαλείας. Κάθε Κομματικό Στέλεχος δικαιούται μια διμοιρία ΜΑΤ σε κάθε τετράγωνο γύρω από την οικία, το γραφείο, το στέκι όπου πίνει Ελληνικότατο καφέ.

Βιβλιοθήκη: Κτίριο στο οποίο μπορεί κανείς να διαβάσει τα εγκεκριμένα βιβλία της Επιτροπής Εθνικής Λογοκρισίας. Τη στιγμή που γράφεται το παρόν στη βιβλιοθήκη μπορείτε να βρείτε 4 βιβλία του Μιχαλόβλακα (μαζί και το τελευταίο του βιβλίο “Οι μέρες μου στην ΚΥΠ”), 29 του Λιακόπουλου του Πουτινικού, 2 του Πλεύρη, του Παλαιού, 4 του Χίτλερ, 45 βιβλία σχετικά με το Τρίτο Ράιχ, 3 βιβλία σχετικά με την Αρχαία Ελλάδα και το δεύτερο βιβλίο του Κοκοδιάρη με οδηγίες επικοινωνιακής τακτικής για Φασίστες.

Γυναίκα: Η γυναίκα τιμάται ως Ελληνίδα μάνα, και βασικό στοιχείο της συνέχισης της Φυλής και του Αίματος. Ο Έλληνας Άνδρας έχει δικαιώματα Ηγέτη μέσα στο σπιτικό του, και η γυναίκα οφείλει να υπακούει στις εντολές. Οποιοδήποτε ενδοοικογενειακό πρόβλημα, βέβαια, θα πρέπει να καταγγέλεται από τον Άνδρα στις τοπικές Αρχές.

Διαδίκτυο: Εργαλείο παραπληροφόρησης και προπαγάνδας το οποίο προωθεί την καταδικαστέα ελεύθερη επιλογή της ενημέρωσης. Όλοι οι ιστορικοί του Έθνους διαψεύδουν την ξενόφερτη λάσπη πως τάχα το χρησιμοποίησαν οι Νεοφασίστες για να στρατολογήσουν Νέους Έλληνες. Ήμασταν και είμαστε κατά του εργαλείου αυτού της Νέας Τάξης Πραγμάτων και γι’ αυτό απαγορεύτηκε σε όλη τη χώρα.

Δύναμη: Όπως έλεγε ο υπουργός προπαγάνδας των Ναζί, Γκέμπελς, και συνεχίζει να λέει ο Ηγέτης μας, μόνο οι Δυνατοί έχουν το δικαίωμα να επιβιώσουν και πρέπει να χαρακτηριζόμαστε πάντα από τη Δύναμη. Ο νόμος είναι ο νόμος του Ισχυρού και Δυνατού. Οι αδύνατοι στον Καιάδα.

Εβραίος: Η πηγή κάθε κακού.

Εργασία: Ιερό Καθήκον απέναντι στην Πατρίδα, ώστε η Εθνική Οικονομία να είναι παράδειγμα μίμησης, αλλά και ικανή να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των στρατιωτικών εξοπλισμών. Όλοι οι Έλληνες υποχρεούνται να εργάζονται στα Κέντρα Εθνικής Παραγωγής αρχικά για δύο έτη αμισθί, κι έπειτα να μεταφέρονται στην ιδιωτική επιχείρηση που τους επιλέγει. Οι μισθοί προσαρμόζονται ανάλογα με τις εθνικές ανάγκες και τους μυστικούς ειδικούς μακροπρόθεσμους σκοπούς του Έθνους, όμως όλοι οι Έλληνες έχουν δουλειά.

Ειρήνη: Όπως το ορίζει ο Μέγας Ηγέτης Μιχαλόβλακας, είναι το μεσοδιάστημα ανάμεσα στους Ιερούς Πολέμους. Το οικτρό εκείνο διάστημα κατά το οποίο οι άνθρωποι προβαίνουν σε αναίσχυντες πράξεις όπως έρωτες, ταξίδια, φιλίες, διαλόγους. Το Έθνος δεν χρειάζεται ειρήνη, όποιος είναι ειρηνιστής να πάει στους χίπηδες.

Ηγέτης: Ο εγκέφαλος, η ψυχή και ο εκφραστής του Έθνους και των Ιδεών του. Κάθε απόφαση του γίνεται άμεσα αποδεκτή και εκτελεστέα από τους υπηρέτες του Έθνους. Μπορεί να μην έχει την εμφάνιση του Άρειου Λευκού Αρχηγού, την έλευση του οποίου προέβλεψε ο γέροντας Παστίτσιος, όμως είναι αποδεδειγμένα απευθείας απόγονος των αρχαίων μας προγόνων, και συγκεκριμένα του Εφιάλτη.

Καπιταλισμός: Εβραιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο.

Κομμουνισμός: Ιδεολογία κατασκευασμένη από Εβραίους ώστε να εξυπηρετήσει τα δικά τους συμφέροντα: οι Εβραίοι με τους συμμάχους τους, τους κομμουνιστές, σχεδιάζουν μυστικά να κατακτήσουν τον κόσμο και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Το Κεφάλαιο του Μαρξ, και οι υπόλοιπες ανθελληνικές παπαριές αποκαλύφθηκε πως ήταν τελικά μέρος των Πρωτοκόλλων της Σιών.

Νέα Τάξη Πραγμάτων: Μια μυστική συνωμοσία που θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα και να την υποδουλώσει στα συμφέροντα των Εβραίων. Οικονομικά funds από όλο τον κόσμο, παρέα με ντόπιους προδότες απεργάζεται σχέδια για την εξαΰλωση του ελληνικού πολιτισμού.

Ξένος: Ανθρωποειδές υλικό το οποίο χρησιμοποιείται σαν πρώτη ύλη στα στρατόπεδα εξόντωσης για πειραματικούς σκοπούς. Τα υλικά τα οποία προσπαθούν να περάσουν τα ελληνικά ηλεκτροφόρα σύνορα θα χρησιμοποιούνται σαν κινητές νάρκες σε εχθρικά εδάφη. Όποιος υποθάλπει ξένο στοιχείο, αντιμετωπίζει συνέπειες ανάλογες με αυτές ενός ξένου.

Πόλεμος: Το βασικό μέσο του Έθνους, ώστε να καταλάβει τις αλησμόνητες Πατρίδες και τα Ιερά Εδάφη του Ελληνισμού. Όλοι οι Έλληνες θεωρούνται εν δυνάμει Πολεμιστές του Έθνους, ζουν και αναπνέουν με αυτόν στο μυαλό. Για το λόγο αυτό, στα νηπιαγωγεία θα τοποθετηθεί ειδικός εξοπλισμός για ασκήσεις “πυρ και κίνηση” με πλαστικά αντίγραφα όπλα, στα δημοτικά σχολεία θα ενσωματωθεί το μάθημα της σκοποβολής, των πολεμικών τεχνών και θα διανέμεται δωρεάν οδηγός επιβίωσης στο δάσος. Για την αποφοίτηση από το δημοτικό οι μαθητές θα πρέπει να περάσουν μια διαβολοβδομάδα ειδικών δοκιμασιών σε ερημικό έδαφος, μετά το πέρας της οποίας θα τους χαράσσεται το τατουάζ της σβάστικας.

Πολυπολιτισμικότητα: Ένα κοινωνικό μοντέλο προωθούμενο από τους Εβραίους που βασίζεται στις διαφυλετικές σχέσεις και αποσκοπεί στην αλλοίωση της εθνολογικής σύστασης των λευκών ανά τον κόσμο. Η Λευκή Φυλή κινδυνεύει να εξαφανιστεί λόγω της μαζικής μετανάστευσης-εισβολής μή λευκών (οι οποίοι είναι και κατώτεροι φυσικά) στον Δυτικό κόσμο.

Σεξ: Διαδικασία για την αναπαραγωγή του Έθνους. Οι Ρουφιάνοι του Κράτους έχουν μόνο το δικαίωμα να συνευρίσκονται με προφυλάξεις σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με πλήρη άνεση και εχεμύθεια, μόνο 30 μνες το δεκάλεπτο στην αλυσίδα ξενοδοχείων New Fascist Dream

Σχολείο: Τα σχολεία διακρίνονται σε Πολιτικά, Αστυνομικά, Στρατιωτικά. Τα πρώτα υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όλοι οι Έλληνες μαθητές μέχρι την ηλικία των 15 ετών, και στη συνέχεια να επιλέξουν ανάμεσα στα δεύτερα και τα τρίτα ώστε να λάβουν την απαραίτητη Εθνική Πειθαρχία και Στρατιωτική ή Αστυνομική εκπαίδευση. Τα Πανεπιστήμια της χώρας ανήκουν σε ιδιωτικές εταιρίες, την αξιολόγηση όμως των προγραμμάτων τους αναλαμβάνει ειδική Αρχή Εθνικής Αναγέννησης.

Σύντροφος: Χαιρετισμός που χρησιμοποιούσαν Πράκτορες του Έθνους, αναρχικοί και μπολσεβίκοι. Απαγορεύεται δια παντός η χρήση της και αντικαθίσταται από το ΣυνΈλληνα.Στις γυναίκες δεν απευθύνεται χαιρετισμός και οι ίδιες απαιτείται να σκύβουν το κεφάλι στη θέα Έλληνα Άνδρα.

Τζίμης Πανούσης: Ένας από τους μεγαλύτερους ανθέλληνες και πράκτορας των Εβραίων.

Τιμή: Η ύψιστη Αρετή κάθε Άνδρα Έλληνα. Αφορά προτίστως την στάση απέναντι στο ιερό Έθνος και την Φυλή. Οποιαδήποτε προσωπικό ζήτημα παραμερίζεται μπροστά στο Ιερό Καθήκον απέναντι στο Ελληνικό Αίμα. Η Τιμή είναι υπεράνω οποιουδήποτε ανθρωπισμού, οποιασδήποτε συμπάθειας προς το κατώτερο φύλο και οποιασδήποτε προσωπικής στάσης.

Φιλελευθερισμός: Άλλη μια απόπειρα των Εβραίων να ελέγξουν τον κόσμο μέσω της πλουτοκρατίας και του εθνομηδενισμού που προωθεί η ανθελληνική παγκόσμια τάξη.

Χαιρετισμός: Ο παραδοσιακός χαιρετισμός του Αριστοτέλη, του Ιπποκράτη, του Αριστοφάνη, της Θεάς Αθηνάς και όλων των αρχαίων Ελλήνων, δηλαδή ο λεγόμενος ναζιστικός επαναφέρεται και πάλι ως Νόμος του Κράτους.

Χίτλερ: Μεγάλος ελληνιστής και λάτρης της αρχαίας ελληνικής παράδοσης, ειδικότερα της τεράστιας πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της αρχαίας Σπάρτης. Ευεργέτης του Έθνους της Ελλάδας και Σωτήρας των ιδεών του Σκοταδισμού. Μεγάλη η προσφορά του στην επιστήμη με την υπερχρηματοδότηση των πειραμάτων Ευγονικής, κατά την οποία χρησιμοποίησε DNA και Ελλήνων. Εδώ εντοπίζεται και το τεράστιο ιστορικό ψέμα της παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. Οι Γερμανοί Ναζί θανάτωσαν πράγματι κάποιες δεκάδες δήθεν Ελλήνων, όμως όχι από μίσος. Απλά διέκριναν με την τεχνογνωσία τους το μολυσμένο με ανατολικούς λαούς αίμα και καθάρισαν μια για πάντα τον Ελληνισμό από την ακαθαρσία. Εις το άκουσμα του ονόματος του αναφωνούμε Heil Hitler με τσιριχτή φωνή, τεντώνοντας το κορμί μας.

Χριστιανισμός: Μετά την αποκάλυψη πως τα δήθεν λόγια του Ιησού ήταν προϊόν πλαστογραφίας από Εβραίους και την ανακάλυψη των αληθινών λόγων του, η χριστιανική θρησκεία συνάδει με τις αρχές του Έθνους. Σύμφωνα με το Ιερό Κείμενο του πάτερ Ναζήμων του Αναμάρτητου, ο Ιησούς ο Ναζιραίος (αυτό ήταν το πραγματικό του όνομα) είχε τις αρετές του Ρατσισμού, της Ξενοφοβίας, ήταν δηλωμένος οπαδός του Ολοκληρωτισμού και διασκέδαζε με Ολοκαυτώματα και Πογκρόμ. Το πολίτευμα που προωθούσε ήταν η δικτατορία και αντί για εξευτελιστικούς διαλόγους, προτιμούσε το βασανισμό και την εφαρμογή του Νόμου του Δυνατού. Επίσης, είχε ξυρισμένο κεφάλι και δεν ήταν τριχωτός μαλλιάς και είχε κάνει τατού με την αρχαιοελληνική Σβάστικα στο δεξί του χέρι. Τέλος, εξετάσεις DNA του έφεραν στο φως της αλήθειας το γεγονός πως ήταν Έλληνας.

 The Vocabulary of Greek Neo-Nazis

Anti-Greek: He who hates the Nation. Participate in strikes, demonstrations, attacks the Βenefactors of the Νation, such as banks and offshore companies, wants to participate in assemblies, does not hate his enemies, the Turks, does not have Greek flag tattoos, does not hold a knife. You can recognize him by the correct spelling.

Love: Idea, artificial construct of those filthy leftists, which they use to express in a highbrow way their sexual perversions and their supposed humanitarianism. The word is now removed from the official vocabulary, and is replaced by the word Faith.

Fighter: Greek, proud of the Leader and his Nation. He holds a peg with the sacred Greek flag, honours the Army parades, wipes off barbarians, salutes to the standards of the ancestors of the Third Reich, and is a glorious model of national education.

Blood: The sanctified characteristic of the unity of the Race. The blood flowing in our veins differs from that of the barbarian peoples, and is common only with some European races, like the Germans and the Austrians. It is prohibited to Greek Men and women to contaminate the Greek blood with barbarians, either through embracing or through the sexual act that can have disastrous results for Purity.

Anarchy: A false ideology, which embrace the enemies of the Nation, usually long-haired people, students, drug addicts, homosexuals and the lazy. Composed by the privative particle -”an” and the word “archy” [1], which means without Statutory Authority. This fact alone excludes the word from the neo-fascist vocabulary. It also promotes anti-Hellenic notions such as self-organization, autonomy, self, freedom, equality and other such nonsense. The anti-Hellenic monstrosities of Camus, Dostoevsky, Bakunin, Malatesta, Kropotkin, Goldman, Castoriadis, Orwell and others will be burned in public view, as well as the records of Trypes, Clash, Sex Pistols, Manu Chao, Generation of Chaos, P.Sidiropoulos etc., along with films funded by Soros such as “What to do in case of fire”, “Land and Freedom”, The days of plenty are numbered, etc.

Anti-authoritarians: The enemies of the Leader and the fascist front. Anti-Greeks, paid agents of the Illuminati and the Jews, atheists, antichrists. Usually distinguished by their long hair, beards, but now may also be citizens above suspicion. You will know them by the frequent mention of the word “solidarity” and “power”. Springing up like mushrooms, although any free social space has been demolished for years past. Το be delivered alive to local authorities, which will take immediate advantage of their labor force.

Police: Along with the militia, the Snitch Service, and the Fascist Front, they are the fortification of the nation against anti-Greek worms, strikes, demonstrations, rallies of more than 3 people, noisy debates, thinking, the evening counting in houses, the morning counting in schools, the afternoon counting οf food on the tables. They have the right to beat, torture, rape, however it is prohibited to damage property of citizens approved by the State, Greek or Foreign National Benefactors-Investors. Each bank branch is entitled to 10 public security officers. Each party official is entitled to a squad of riot police on every block around their home, office, the shop where they drink Greek coffee.

Library: Building in which one can read the approved books of the National Censorship Comittee. At the moment the library contains 4 books by Michalovlakas [2] (including his last book “My days in KYP” [3]), 29 by Liakopoulos [4] Putin, 2 by Plevris the Old [5], 4 by Hitler, 45 books on the Third Reich, 3 books on Ancient Greece, and the second book of Kokodiaris [6] with instructions on tactical communication for Fascists.

Woman: Woman is honoured as Greek mother, and a key element of continuity of the Race and the Blood. The Greek Male has leadership rights in his home, and the woman has to obey the commands. Any domestic problem, of course, should be reported by the Man to the local authorities.

Internet: Tool of misinformation and propaganda which promotes the condemned free choice of information. All National historians refute the foreign propaganda that it was used by neo-fascists to recruit Young Greeks. We were and are against this tool of the New World Order, and therefore it was forbidden throughout the country.

Strength: As the Nazi minister of propaganda, Goebbels was saying, and as our Leader repeats, only the strong have the right to survive, and we must always be characterised by Strength. The law is the law of the powerful and the strong. The weak to Keadas [7].

Jew: The source of all evil.

Work: Sacred duty towards the Fatherland, to make National Economy an example for imitation, able to meet the needs of military equipment. All Greeks are obliged to work at the National Centers of Production initially for two years without pay, and then to be transferred to a private company that chooses them. The salaries are adjusted according to national needs and the secret special purposes of the Nation, but all the Greeks have a job.

Piece: As defined by the Great Leader Michalovlakas, it is the interval between the Holy Wars. The pitiful period during which people engage in such shameless acts as love, travels, friendships, conversations. The nation does not need peace; whoever is a pacifist should join the hippies.

Leader: The brain, the soul, and the exponent of the Nation and its Ideas. His decisions are immediately accepted and enforced by the servants of the Nation. He may not have the appearance of the White Supreme Leader, whose advent was predicted by of the monk Pastitsios [8], but he is proven direct descendant of our ancient ancestors, namely of Ephialtes [9].

Capitalism: Jew’s domination in all its glory.

Communism: Ideology made by Jews to serve their own interests: the Jews and their allies, the Communists, are secretly planning to conquer the world and enslave humanity. Marx’s Capital and other anti-Hellenic baloney were eventually discovered to be part of the Protocols of Zion.

New World Order: A secret conspiracy which wants to destroy Greece and enslave it to the interests of Jews. Financial funds from around the world, along with local traitors are fabricating plans for the annihilation of Greek civilization.

Stranger: Hymanoid material used as raw material in the camps for experimental purposes. Material trying to cross the Greek electrifed border will be used as mobile mines in enemy territory. Anyone who protects foreign elements, faces consequences similar to those of a foreigner.

War: The main instrument of the Nation, for the occupation of the memorable Homelands, and the Holy Land of the Greeks. All Greeks are considered potential warriors of the Nation, live and breathe with it in mind. For this reason, there will be placed special equipment in kindergartens for “fire and motion” exercises with plastic replicated guns, shooting lessons and martial arts will be incorporated in primary schools, and free guide to survival in the forest will be distributed. For graduation from primary school students must pass a special devil-week in desert soil, after which they will receive swastika tattoos.

Multiculturalism: A social model promoted by the Jews, based on interracial relationships, aiming to alter the ethnic composition of whites around the world. The White Race is in danger of extinction because of mass migration and invasion of non-whites (who are of course inferior) in the Western world.

Sex: Procedure for the reproduction of the Nation. The Pimps of the State are entitled to get together with precautions in specially designed rooms with full comfort and privacy, only 30 mnes for ten minutes, in the hotel chain New Fascist Dream.

School: Schools are divided into Civil, Police, and Military. The first are to be attended by all Greek students until the age of 15, and then choose between the second and third to take the necessary National Discipline and military or police training. The Universities of the country belong to private companies, but the evaluations of their programs are undertaken by the special Authority for National Revival.

Comrade: Greeting used by Agents of the Nation, Anarchists and Bolsheviks. Permanently prohibited and replaced by ComGreek [10]. No salutation is addressed to women; they are required to bow their heads at the sight of a Greek man.

Jimmy Panousis [11]: One of the biggest anti-Greek, and agent of Jews.

Price: The highest virtue of every Greek Man. Concerns mainly the attitude towards the Holy Nation and the Race. Any personal issue is put aside in front of the sacred duty towards the Greek blood. Honour is beyond humanity or sympathy towards the inferior sex, and of any personal attitude.

Liberalism: Another attempt of Jews to control the world through plutocracy and ethno-nihilism promoted by the anti-Hellenic world order.

Greetings: The traditional salutation of Aristotle, Hippocrates, Aristophanes, the goddess Athena and all the ancient Greeks, that is to say the so-called Nazi salutation, returns as a State Law.

Hitler: Great Hellenist and a lover of the ancient Greek tradition, especially the huge intellectual and cultural heritage of ancient Sparta. Benefactor of the Nation of Greece and Saviour of the ideas of obscurantism. He contributed greatly to science by overfunding of experiments eugenics, during which he used DNA of Greeks among others. Here lies the great historic lie of global New World Order. The Nazis killed dozens of supposedly Greeks, but not because of hatred. They just detected with their expertise the contaminated by eastern peoples blood, and cleared once and for all the Greeks from the dirt. To the mention of his name we exclaim “Heil Hitler” with screeching voice, stretching our body.

Christianity: After the discovery that the supposed words of Jesus were forgeries by Jews, and the discovery of his true words, the Christian religion is consistent with the principles of the nation. According to the Holy Text of father Nazimon the Sinless [12], Jesus Naziraios [13] (this was his real name) had the virtues of Racism, Xenophobia, was declared fan of Totalitarianism, and was having fun with burnt offerings and Pogroms. The regime he promoted was dictatorship, and instead of humiliating dialogues, he preferred torture and the application of the Law of the Potent. He also had a shaved head, was not hairy, and had a tattoo with the ancient swastika on his right arm. Finally, DNA tests revealed the fact that he was Greek.

Notes:

1. An-Αrchy translated : without Authority.
2. A pun. The surname of Golden Dawn leader’s is Mihaloliakos. “Mihalovlacas” could be translated as “Mihalo-idiot”.
3. KYP is the old name of the EYP, the National Information Agency.
4. A nationalist ridiculous writer who wrote many books in which he argues for the most crazy and funny conspiracy theories. He always declares his admiration to Putin – the man who will destroy the evil which tries to destroy the greek nation.
5. The oldest Greek nazi writer. His “books” was the reason for a lot of prosecutions against him. His son, Thanasis Plevris, is now member of the conservative party of Antonis Samaras. A month ago he was still a member of the far-right party LA.O.S.
6. Ilias Kasidiaris is Golden Dawn’s spokesman. He was the man who threw a glass of water to a woman deputy of the Left party and punched a woman deputy of the Communist party in a live television broadcast. The prosecutor ordered his arrest. He was hiding for 48 hours to avoid it, according to the Greek penal low. The word “Kokodiaris” is a pun with Kasidiaris’ surname and the word “Rooster” in Greek.
7. Keadas was the name of steep cliff near ancient Sparta where, according to the myth, the ancient Spartans threw handicapped or sickly infants in order to ensure the eugenics of their race. Keadas is also the nick-name of Giorgos Germenis (MP of Golden Dawn) who was the bassist of black metal band Naer Mataron. He is the one who, during the Golden Dawn victory press conference, shouted at the journalists to rise in the presence of Mihaloliakos.
8. Monk Paisios is supposed to be a kind of prophet, and saint for the Greek Christians. Greek atheists called him Pastitsios which is a Greek version of an Italian recipe, a food.
9. Ephialtes of Trachis was an acient Spartan who, according to Herodotus, betrayed his homeland by showing the Persian forces a path around the allied Greek position at the pass of Thermopylae, which helped them win the battle of Thermopylae in 480 BC.
10. A pun.
11. A defiant greek rocker who is atheist, anarchocommunist (or something like that…).
12. A pun with Zinon the Sinless.
13. Jesus of Nazareth or Jesus the Nazaren. In Greek it sounds “Nazoraios” and “Naziraios” is another pun.

Translation by Eagainst. Many thanks to Liverpool Antifascists (Working Class Unity against fascism) for their good try to translate the vocabulary. We have to admit that they understand the Greek language better than the Greek neo-nazis. Solidarity comrades!

Nikos Deja Vu
http://n1999k.blogspot.com
http://n1k0s.multiply.com
 

No comments:

Post a Comment