May 4, 2012

Nikos Deja Vu - Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (σε γλώσσα απλή)

Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
- σε γλώσσα απλή -

Εχουμε γίνει ένας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ αχταρμάς και βάζω μέσα και τον εαυτό μου γιατί έχω μερίδιο ευθύνης, κυρίως απέναντι στους δικούς μου ανθρώπους, που δημοκρατικότατα(!) τους άφησα να πρωτοβουλήσουν και τελικά να παρασυρθούν ανεξέλεγκτα απο ένα αριστερο-κεντρο-δεξιό τυφώνα, και έχουν χάσει τη μπάλα. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τι εννοώ? Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Μέχρι το 2008 το 99% των Ελλήνων, εσείς (βγάζω τον εαυτό μου έξω, εδώ) δεν ασχολιόσασταν καθόλου με την πολιτική, είχατε σαν σύνθημα "όλοι οι πολιτικοί ίδιοι είναι". Μετά το κάψιμο της Ελλάδας (2007) και κατα τα γεγονότα του πολυτεχνείου (2008) και τη δολοφονία του μαθητή, το κάψιμο των πόλεων κλπ κλπ, ΟΛΟΙ σας φωνάζατε ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ και ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ.
Και έτσι συνεχίζατε να λέτε και να κάνετε μέχρι τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ του 2009, με το κάψιμο των τραπεζικών και του χριστουγεννιάτικου δένδρου στο κέντρο απο "αναρχικούς" και ΣΥΝΕΧΙΖΑΤΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝ ΧΟΡΩ "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ" και εμείς ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Εν τω μεταξύ κανείς δεν χαμπάριαζε ότι μέσα σε όλη αυτή την περίοδο (2007-2009), ετοιμάζονταν το πανηγύρι με τα μνημόνια, και ξαφνικά σκάει η βόμβα (αρχες 2010), και να οι "αγανακτισμένοι" και να οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ξεπετούνται απο όλες τις μεριές.
Και έχουμε την έκρηξη της (πασίγνωστης και αναμενόμενης) βόμβας, που πιάνει στον ύπνο όλους τους "ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ - ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" και έχουμε την αφύπνιση του ..ψυχοπαθούς που δεν πήρε τα χάπια του.

Οι "αριστεροί" κατεβάζουν δεξιά και ακροδεξιά συνθήματα και οι "δεξιοί" το ανάποδο, τα συνθήματα των αναρχικών έγιναν MEGA-HIT και BEST SELLER απο ακροδεξιά φασιστοειδή και κομμουνιστές παντός είδους και παντός καιρού, που μέχρι πριν λίγο καιρό φώναζαν ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ, όλοι μαζί και οι μεν και οι δε.
Βγαίνουν καταξιωμένοι ΔΕΞΙΟΙ και Ακροδεξιοί με φρασεολογία που θα ζήλευε και ο μακαρίτης ο Φλωράκης, ενώ απο την πλευρά των καταξιωμένων ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ έφυγε το "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" και τη θέση του πήρε το "ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ειπωμένα με τέτοιο ζήλο που θα τον ζήλευε κι ο μακαρίτης ο καπετάν ΖΕΡΒΑΣ.
Αχταρμάς και remix συνθημάτων ξεχασμένων, που ξεπετάχτηκαν απο τις αντίθετες όμως ιδεολογίες του παρελθόντος.
Και όλοι αυτοί χτυπούν αλύπητα και μαζί το πλειοψηφικό "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ - ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" που ξαφνικά έκανε ..overdose πολιτικοποίησης, αλλά της εντελώς λάθους, με αποτέλεσμα να πάθει παράκρουση και πολιτικό σοκ μαζί, με τα ΓΝΩΣΤΑ και ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, δηλαδή άρτσι μπούρτσι και τρία πουλάκια κάθονταν και άλλ' αντ' άλλων συνεννόηση....

Η πολύχρονη αποχή απο τα κοινά, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, φαίνεται (φαίνεται λέω) να έχει τελείωσει τους τελευταίους μήνες. ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ και αυτό με προβληματίζει παρα πολύ σοβαρά. Οχι για το αποτέλεσμα των εκλογών (μιά απο τα ίδια), αλλα για το μακρόπνοο το πολιτικο-οικονομικό μέλλον της Ελλάδας.
Διότι η Ελλάδα ξαναέπεσε στη παλιά γνωστή μεθοδευμένη λούμπα του "διαίρει και βασίλευε" ή ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ και προβλέπω ένα πολύ άσχημο μέλλον αν η πολιτική κατάσταση παραμείνει ανάλογη τους μήνες και τα χρόνια που έρχονται...

Ομως είμαι αισιόδοξος κατά βάθος, δίότι η γονιδιακή πολιτική μνήμη των Ελλήνων, πολύ πιθανόν, με όλο αυτό το overdosed μπάχαλο, να κάνει ένα self test και μετά ένα system reset & restart, ένα scan for errors και ένα defragmentation και στο τέλος (σταδιακά) να επανέλθει όπως πρέπει, ιδεολογικά σωστά και σταθερά, ΣΤΑΘΕΡΑ...

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:
1. self test = αυτοκριτική
2. system reset & restart = μετά την αυτοκριτική, επαναπροσδιόριση της ιδεολογίας
3. scan for errors = ανακαλύπτω τα σκουπίδια που στοιχειώνουν τη ιδεολογία μου
4. defragmentation = ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ
5. ΣΤΑΘΕΡΑ = ΓΙΝΟΜΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ..ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

Και τωρα μπορώ να πάω μεθαύριο να ψηφίσω ΗΡΕΜΟΣ...

Nikos Deja Vu
http://n1k0s.multiply.com

No comments:

Post a Comment