Nov 12, 2010

Nikos Deja Vu - Ταραχές στην Ελλάδα κατα τη διάρκεια των εορτών "Πολυτεχνείων" και όχι μόνο - Ολα αυτά που δεν γνωρίζετε

ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ολα αυτά που δεν γνωρίζετε αλλά πρέπει να ξέρετε

Ταραχές στην Ελλάδα κατα τη διάρκεια των εορτών "Πολυτεχνείων"
..Και όχι μόνο - Ολα αυτά που δεν γνωρίζετε..

Το παρόν άρθρο έχει ως κύριο στόχο να ενημερώσει ένα εξειδικευμένο και φωτισμένο κοινό για τη «μυστική» φύση των γεγονότων στην περιοχή των Βαλκανίων στον τομέα της ασφάλειας και της οικονομίας.

Στην περίπτωση αυτή, μια εναλλακτική άποψη πρόκειται να υποβληθεί η οποία απορρέει από μια προσεκτική ανάλυση και παρακολούθηση των ταραχών στην Ελλάδα και απο αξιόπιστες πληροφορίες streaming και από τους εγχώριους κύκλους ασφαλείας. Για προφανείς λόγους, τα θέματα που αφορούν τις λειτουργικές ή τις μυστικές διαδικασίες δεν θα αναφέρονται ή σχολιάζονται.

Οι ταραχές είχαν ενορχηστρωθεί από τα τέλη του καλοκαιριού του 2002 και μετα τα γεγονότα της Gεnova. Υπήρξαν αναφορές στην ελληνική αστυνομία ότι οι ταραχές θα αρχίσουν από την περίοδο των εορτών του Πολυτεχνείου και Χριστουγέννων το αργότερο. Η ακριβής θέση και η αιτιολόγηση δεν ήταν γνωστή, αλλά εν πάση περιπτώσει θα μπορούσε να προκάλεσει την πρόληψη. Συγκεκριμενα τα γεγονοτα του 2009 είναι μια copycat περίπτωση σαν αυτό που συνέβη στη Γαλλία το Οκτώμβριο του 2005.

Οι δράστες στο υψηλότερο επίπεδο είναι ισλαμικα netowrks στη Μέση Ανατολή, χέρι-χέρι με αλλοιωμένους Δυτικούς αξιωματούχους που πωλούν τις υπηρεσίες τους για την υψηλότερη προσφορά.

Ο σκοπός είναι να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα, καθώς είναι ο «αδύναμος κρίκος» των χωρών της ευρωζώνης. Ο απώτερος στόχος είναι η δημιουργία ενός ευρωπαϊκού χώρου κατάλληλου για την επέκταση των δικτύων Μέσης Ανατολής. Προς το παρόν οι τελευταίοι χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές για την ενίσχυση των στόχων τους : Η τρομοκρατία, παραπληροφόρηση, Psy Ops, δωροδοκία υπαλλήλων.

Προσπαθούν να ρίξουν τις ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας από τη μία πλευρά και διαλυση των δεσμών μεταξύ ΕΕ-ΗΠΑ από την άλλη πλευρά. Είναι αυτοί που έκαψαν ελληνικά δάση το καλοκαίρι του 2007, σε επιχείρηση που ορισμένοι αποκαλούν "Ibrahim Project", έτσι που θυμίζουν τις ίδιες ζημίες στην ίδια περιοχή από τον Ιμπραήμ Πασά της Αιγύπτου κατά τη διάρκεια της ελληνικής επανάστασης το καλοκαίρι του 1827.

Υπάρχει ένα μεγάλο θέμα στις μέρες μας με την ύπαρξη (περισσότερο από προφανέις) δεσμών μεταξύ των αποστατούντων αξιωματικών μυστικών υπηρεσιών δυτικής προέλευσης με τα "αναρχο-ριζοσπαστικά" κινήματα με σκοπό να αποσταθεροποιήσει τις ευρωπαϊκές χώρες.

Το "αναρχο-ριζοσπαστικό" δίκτυο και η αποπροσανατολισμένη νεολαία είναι πολύ ισχυρή στην Ευρώπη, όπως οι ταραχές του 2005 έδειξε, οτι οι "ριζοσπάστες" και οι μουσουλμάνοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βλάψουν την εικόνα του Σαρκοζί.

Στη Γαλλία πρόσφατα, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών ότι οι Γάλλοι "αναρχικοί" που ήταν σε επαφή με τους Έλληνες και Ιταλούς ομολόγους, προσπάθησαν να σαμποτάρουν το σιδηροδρομικό δίκτυο (τρένα TGV). Η ανικανότητα των δυτικών κυβερνήσεων να κατανοήσουν τι πραγματικά διακυβεύεται έχει ήδη σοβαρές συνέπειες για την Ευρώπη.

Επιπλέον, οι διαπραγματεύσεις που γίνονται μεταξύ των ευρωπαϊκών και ρωσικών εταιρειών ενέργειας, που θα αυξήσουν τις εισαγωγές φυσικού αερίου από την πρώτη, σε μεγάλο βαθμό μειώνει την επιρροή των Σαουδαράβων στην Ευρώπη μαζί με το μακροχρόνιο εισόδημά τους.

Η νέα αμερικανική κυβέρνηση πρέπει πραγματικά να καταλάβει ότι έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά έτη από το Ριάντ (και άλλους) ότι έχει ήδη καταφέρει να ρίξει τις αμερικανικές δυνάμεις στο Ιράκ και Afganiσταν και τα πεδία μάχης αυτά συνετέλεσαν ώστε στον 21ο αιώνα οι Mujahedeen να πάρουν σχήμα και πανω τους.

Αυτές οι δυνάμεις θα χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ευρώπης μέσα σε λίγα χρόνια, σε ένα παιχνίδι που ξεπερνά την ικανότητα των δυτικών πρωτεύουσων για να ασχοληθεί με αυτό το είδος νέου πολέμου.

Επιστροφή στην Ελλάδα : Οι ταραχές πλέον εκτελούνται χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο, νέες τεχνικές, τα μέσα ενημέρωσης, το instant messaging από κινητό τηλέφωνο σε ιστοσελίδες όπως το Indymedia μαζί με τη χρήση CB, σελίδες στο facebook, walkie-talkies, και την κατασκευή των «δικτύων ροής» και έχουν ήδη θεσπίσει «σκοτεινά δίκτυα" μέσα στις πόλεις.

Η γαλλική κυβέρνηση έχει ήδη ζητήσει σκληρή δράση από την ελληνική κυβέρνηση, ενώ οι μηχανισμοί πληροφοριών της Γαλλίας παρέχουν κάθε βοήθεια. Κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών, φαίνεται ότι όλες οι γνωστές δυνάμεις ασφαλείας στον κόσμο, είτε θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από την κατάσταση ή να πάρουν το μέρος της ελληνικής κυβέρνησης.

Σημειώνεται δε με έμφαση ότι η ευθύνη των δυτικών κυβερνήσεων είναι ιστορική. Η εξέγερση των νέων "αναρχο-ριζοσπαστών" θα γίνει μια καθημερινή πραγματικότητα στην Ευρώπη κατά τα επόμενα χρόνια και οι δυνάμεις ασφαλείας θα πρέπει να κοιτάξουν πέρα από την μύτη τους όταν ξεκινήσει αυτή η κατάσταση.

Ένας 4ο παγκόσμιος πόλεμος ξέσπασε το 2001, που έχει συνεργάτες μέσα στις τάξεις μας.

Πριν από οποιαδήποτε νίκη εναντίον τους, αυτοί οι προδότες θα πρέπει να αφαιρεθούν απο την ενεργό δράση και να τιμωρούνται αναλόγως και παραδειγματικά.

Οι ταραχές στην Ελλάδα είναι μόνο ένα μικρό συμβάν του εν εξελίξει πόλεμου που μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από όλους τους προηγούμενους και είναι μια μάχη που τα περιλαμβάνει όλα: Μάχη εθνική, κοινωνική, και οικονομικής φύσεως.

Οι αναγνώστες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πρώτος «μικρός πόλεμος» του Ψυχρού Πολέμου άρχισε στο ελληνικό έδαφος το 1946. Αλλά ο εχθρός τότε ήταν σαφής και πραγματικός.

Τώρα δεν είναι, και η προσπάθεια θα είναι πολύ πιο δύσκολη.

Αρκετές ελληνικές "αναρχο-ριζοσπαστικές" ομάδες εξέδωσαν την αραβική noms de guerre (ΚΥΡΗΞΑΝ JIHAD), προωθούν την παράνομη μετανάστευση των μουσουλμάνων στην Ευρώπη και ενεργούν για την καταστροφή των δυτικών και του δυτικού πολιτισμόυ.

Αποτελούν μέρος ενός σχεδόν παγκόσμιου δίκτυου που λειτουργεί ως «ήπιας δύναμης» στοιχείο του σκληρού πολέμου που θα ακολουθήσει, όπως προβλέπεται από την Αλ Κάιντα και τα παρακλάδια της.

Για άλλη μια φορά, πρέπει να τονιστεί ότι οι προδότες και οι πουλημένοι μέσα στις δυτικές δυνάμεις ασφαλείας και στις κυβερνήσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται αμέσως, να αποκόπτονται και να τιμωρούνται παραδειγματικά και όσο το δυνατόν συντομότερα....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ...

Nikos Deja Vu
http://n1k0s.multiply.com/
http://n1999k.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment